Service & avtal

Våra servicetekniker ser till att ditt områdesskydd fungerar optimalt

felanmälan & Service
Östra Vramsvägen 4
298 32 Tollarp

Service

Vi erbjuder service och reparation på olika produkter inom områdesskydd såsom grindar, både manuella och elstyrda, stängsel, elstaket och bommar med mera. Har du en grind som behöver ses över eller kanske ett hål i ditt stängsel? Våra montörer och servicetekniker har gedigen erfarenhet och kunskap så tveka inte att kontakta oss.

Serviceavtal

Vi rekommenderar våra kunder regelbunden översyn och service på sina anläggningar. Regelbunden service förlänger livslängden på produkterna och säkerställer driften. Vi erbjuder tecknande av serviceavtal där vi utför regelbundna servicebesök. Våra tekniker gör en översyn och service enligt avtalat tidsintervall på det objekt som ingår i avtalet. Allt protokollförs och tillhandahålls kunden samt att teknikerna upplyser kunden om det finns övrigt som observerats för eventuell åtgärd.

Skriv till oss

Hur kan vi hjälpa dig? Skriv så utförligt som du kan om det uppdrag du är ute efter så återkommer vi snarast.

Våra projekt

Vi arbetar med både små och stora projekt, enkla och mer avancerade montage men alltid med kunden i fokus. Vi är alltid redo för nya projekt och utmaningar där vi kan hitta bästa lösningen för kunden.